Monday, August 27, 2012

دستان یاریگر در اسارت! Earth Quake relief workers arrested



دستان یاریگر در اسارت!
نیروهای یگان ویژه با تجهیزات ضد شورش برای دستگیری «نوید خانجانی، واحد خلوصی، شایان وحدتی، میثاق افشار، حسن رونقی، وحید روحانی، مازیار اسماعیل‌پور، مرتضی اسماعیل‌پور، حمیدرضا مسیبیان، علی محمدی، محسن صائمی، مسعود وفابخش، هومن طاهری، دانیال حسینی، بهرام شجاعی، محمد ارجمندی‌راد، اسماعیل سلمان‌پور، باغبان باشی، مهدی صالحی، بهروز علوی، میلاد پناهی‌پور، سپهرداد صاحبان، امیر رونقی، جعفر غلامی، امین رونقی و امین صالحی» به کمپ روستای سرند حمله کرده‌اند  و بازداشت‌شدگان را با ضربات متعدد باتوم، مشت و لگد به زندان بردند!
جرم اینان یاریگری و کمک رسانی به زلزله زدگان روستائیان محروم زلزله زده تبریز است، زلزله ای که در روز شنبه 21 مرداد به گفته کارشناسان با قدرت نه چندان بالای  6.2 ریشتری، به دلیل عدم استحکام خانه های روستایی که با خشک و گل  و کلوخ ساخته شده بودند صدها کشته و آواره و زخمی برجای گذاشت.
زلزله 6 ریشتری که بسیاری از مردم نوعدوست در کل شهرهای دیگر ایران را هم  لرزاند، لرزه ای  از نوع انسانیت که از همان ساعات اولیه این حادثه ناگوار، فعالان اجتماعی و جوانان با تشکیل اکیپ های خودجوش و جمع آوری کمک های مردمی وسایل مورد نیاز را مستقیما و بدون وابستگی به نهادهای دزد و غارتگر دولتی رژیم  بدست مصیبت زدگان رساندند.
زلزله 6 ریشتری ظاهرا رژیم اسلامی  را هم لرزاند، لرزه ای از ترس و وحشت از اتحاد و همبستگی و با هم بودن مردم را تاب نیاورد و با حمله و یورش وحشیانه ی سپاه و بسیج به کمپ های جوانان امدادرسان آنان را با باتوم مورد  و ضرب و شتم قرار داده و با افکاری مالیخولیایی با برچسب زدن اتهامات واهی جاسوسی و داشتن مواد مخدر روانه ی زندان کردند، تا با دستگیری و به زندان بردن نهادهای مردمی مانع اطلاع‌رسانی شفاف و صریح از وضعیت مردم مصیبت‌زده شوند.
اکنون این فعالان اجتماعی و جوانان بازداشت شده  در وضعیت بسیار بد فشارهای روانی و جسمی بسر میبرند و از هرگونه خدمات پزشکی و دارویی محروم هستند ،  برای 11 نفر از آنان وثیقه های سنگین 50 میلیون ریالی صادر شده که بسیاری از آنان توان و امکان تهیه ی  چنین وثیقه هایی را ندارد و تعداد 21 نفر در بند مجرمان سنگین با  اعتصاب غذا خشک، سلامتی و جانشان در خطر است.
امروز نوبت ماست تا برای نجات جان این عزیزان دست یاریگرمان را دراز کنیم و وظیفه ی انسانی مان محکم میکند تا  همه ی ما فعالان اجتماعی، نهادهای مردمی و مردم  آزادیخواه برای نجات جان این جوانان تلاشگر و دلسوز جامعه  به شکل گسترده ای به اینگونه اعمال غیرانسانی اعتراض کنیم و از این عزیزان و همراهان همیشگی درخواست میکنیم  دست از اعتصاب غذا و آسیب بیشتر به جسم وجانشان برداشته و جامعه به این نیروهای فعال بیشتر از هر زمان نیازمند است،   نهادهای فعالین حقوق کودکان، حقوق زنان، حقوق بشر و تمامی نهادهای مردمی باید  به یاری آنان بشتابیم  و اجازه ندهیم رژیم وحشی با دستگیری و آزار و اذیت و شکنجه ی فرزندان و عزیزانمان، انسانیت و نوعدوستی و اتحاد مردمی  را لگدمال کنند.
شراره رضایی
سازمان رهایی زن
27/08/2012



Wednesday, August 15, 2012

با تأثر و تأسف فراوان Earth Quake in Iran

با تأثر و تأسف فراوان ، بازهم با غفلت مسئولان در یک اتفاق  طبیعی، شاهد از دست دادن عزیزانمان بودیم .
این اتفاق ، تلفات بسیاری دربرداشت درحالیکه امروزه با پیشرفتهایی که در صنعت ساخت و ساز در سراسردنیا صورت گرفته در مناطق پرخطراز ساخت مناسب بهره میبرند تا جان انسانها در امان باشد ضمن این که بسیاری از کشورها به خوبی به پیش بینی چنین حوادثی نیز میپردازند ، البته از این چنین افرادی نمیتوان انتظار انسانیت داشت زمانی که رییس جمهور ایران در چند سال اخیر با پرداخت هزینه های بسیار اقدام به ساخت خانه های ضد زلزله در ونزویلا نمود اما به این همه مناطق درمعرض خطردر  اطرافش کمترین توجهی نکرد. با وجود آنکه بارها اذعان داشته اند که ایران منطقه ای زلزله خیز بوده و در نظام اخیر شاهد سه بار تکرارفاجعه بار این اتفاق بوده ایم از زلزله ویرانگر رودبار و همچنین زلزله مهیب  بم گرفته ، تا اینک زلزله آدربایجان شرقی. اما دریغ ازاندکی توجه به روستاها و مکانهایی که با ناامنی و سستی بناهای کاهگلی و روستایی امکان تلفات دراینچنین اتفاقاتی را افزایش میدهد.
آری باری دیگر درروز شنبه مورخ 21/مرداد/1391 با لرزش زمین تعدادی ازانسانهای مظلوم جانشان را از دست دادند ، عزیزان آذری چند روز پیش در یک حادثه طبیعی دیگر تلفات جانی قابل توجهی بویژه در شهرستان ورزقان داشته اند. افرادی که با کمترین شرایط معیشت در روستاها زندگی سختی داشت در حالی که مانند همه انسانها ، مستحق حقوق انسانی متعارف و معیشتی با کیفیت بودند ؛ دل به طبیعت بسته  و با قناعت دست از دنیا شسته به زندگی ساده روستاییشان بسنده کرده بودند، آنها که برای داشتن کانون خانوادگی به دور از معضلات جاری و روزمره سیاسی و کسادی کار کشاورزان که واردات انواع میوه و برنج و ... چند سالی است متداول شده و اخیراً با وجود فشار سنگین تحریمها عرصه بر آنان بیش از پیش تنگ شده ، به داشتن حداقلها در زندگی قناعت کرده بودند تا فقط جان عزیزانشان به خطر نیفتد ،که همان سرمایه شان که خانواده شان بود را در زلزله ای 6 و اندی ریشتری از دست دادند .
چه بسیار کودکانی که در این فاجعه غم انگیز ، والدینشان را ازدست داداند و چه بسیار مادران و پدران زحمتکشی که درآن ساعت از روز برسر زمینها و امورروزمره، برای لقمه نانی حلال در گرمای تابستان عرق می ریختند که ناگاه عزادار جگرگوشه هایشان شدند و باید کودکان معصومشان را در قعر آوارها جستجو کنند.
آنچه در این بین بیش از همیشه نمود داشته ، عدم توجه و اطلاع رسانی و پوشش خبری مناسب صدا وسیمای جمهوری اسلامی ایران بوده که نه تنها در همان روز به پوشش مناسب این خبر نپرداخته که با ذکر آن در برنامه طنز " خنده بازار " به تمام مردم توهین نیز نموده.
جالبتر آنکه ریاست محترم جمهور ، سفر مکه و حج مستحبش را به وظیفه ای که در قبال این همه ایرانی و بقول خودش با ادای سوگند پذیرفته ، ترجیح داده و در این بحران حتی در ایران نمانده و هیچ کمکی به زلزله زدگان نرسانده بلکه در محضر امیر مکه نشسته و به جای غم و اندوه ، لبخند بر لب دارد. همچنین او که به عزیزان زلزله زده تسلیت نگفته ، برای رییس جمهور سیرا لئون به مناسبت درگذشت مادرش پیام تسلیت فرستاده.
ضمن آنکه گفته میشود مسیول هلال احمر ایران هم در همین ایام به لیبی سفر کرده ، هر چند در این بحران مردم عادی به یاری زلزله زدگان پرداخته و برای آنان مایحتاج اولیه را فراهم نموده اند و به صورت گروهی خود را به محل رسانده اند که البته اینگونه حضور درخور تقدیر است اما در صورت فقدان نیروهای سازماندهی شده ، آموزش دیده ، مجرب  و متبحر به آن متوسل میشوند چرا که نجات و احیا خود اصولی دارد که بی اطلاعی از آن میتواند گاهی منجر به صدمه رسانی هم شود اما این عزیزان در جواب کوتاهی دولت ، داوطلبانه به نجات و کمک رسانی شتافتند .
بنابرهمین اقدامات ، گروهی از فعالان در شبکه های اجتماعی برای همدردی با زلزله زدگان آذربایجان شرقی، تصمیم به اعلام یک زمان واحد و مشخص گرفتند و حسب توافق این زمان  ساعت 6 عصر به وقت ایران مورخ 26/مرداد/1391 میباشد تا ضمن اظهار همدردی و اتحاد ، خواستار کمک رسانی به ایشان نیز بشوند.
 چرا که دولت و رهبری از این امر خودداری نموده اند وبنابر مصالح سیاسیشان ، خود را مشغول حل بحران سوریه نشان داده اند.
در این بین ، تنها برنامه ای که در صدا وسیما همچون همیشه با مردم همدل و همصدا بوده برنامه نود بود که توسط عادل فردوسی پور که به تازگی از بازیهای المپیک باز گشته بود به همدردی با زلزله زدگان پرداخت و در برنامه عنوان کرد که شرکت مخابرات پذیرفته عواید حاصل از برنامه این هفته را به زلزله زدگان آدربایجان شرقی اختصاص خواهد داد تا هم وطنان با یک " اس. ام. اس " خالی به برنامه به آنها کمک کنند که 4200 نفر در این برنامه شرکت نمودند ، با امید به عمل به وعده شان.
البته تا حدی ارتش و هلال احمر تلاشهایی از جمله باز کردن جاده وبرخی کمک رسانیها به انجام رسانیده اند اما مناسب با میزان فاجعه نبوده.
ضمن آنکه در این شرایط ، مسأله تحریمها بیشتر نمود پیدا میکند از جمله کمبود شدید داروها و تجهیزات پزشکی و درمانی ، انتقال وجه نقد به ایران به علت تحریم کامل بانکها و کمکهای انسان دوستانه دیگر که همه اینها نتیجه اعمال یکجانبه و خودخواهانه دولت و نظام حکومتی ایران بوده و همچون همیشه توده مردم و عوام هزینه اینچنین تصمیمات نابخردانه ای را پرداخت می کنند. و در اینچنین شرایط سختی بیش از پیش به کمکهای مردمی و همکاری اجتماعی نیاز است.
در جامعه ای که هر یک از روحانیان به نحوی قصد تفرقه در میان مردم را دارد، یک روحانی در برنامه شبکه 3 سیما گفته" مردم آسیب دیده نباید توقع کمک از دولت را داشته باشند، حتی توقع از مردم هم نداشته باشند و به داشته های مادی و معندی خود اکتفا کنند " ، آیا مردم زلزله زده روستایی که عامل اصلی مرگ عزیزانشان فقر و زندگی در خانه های روستایی است ، پس از زلزله سرمایه دیگری هم دارند؟
امام جمعه قم می گوید : دانشمندان ما باید تحقیق کنند، ببینند در این موقعیت حساس واقعا این حادثه آذربایجان زمین لرزه بوده، که سرمنشاء آن فساد و بی حجابی است، یا از طرف استکبار و صهیونیزم یک نوع حمله نظامی یا یک زلزله سیاسی به ما وارد شده است.
و البته از همه جالبتر روحانی ای است که میگوید ، مردم نباید تمام فطریه خود را به زلزله زدگان بپردازند بلکه فقط میتوانند بخشی از آن را صرف کمک نمایند ؛مگر نه این که میگویند فطریه را به مستحق نیازمند باید پرداخت ؟ و در این برهه از زمان که انسانهایی مظلوم گرفتار این چنین حادثه ای اسف بار و ناگهانی شده اند په کسی مستحق تر از اینان؟ ایشان نگرانند از سهم خودشان کم شده رنگی ازسفره هفت رنگشان کاسته شود.
با امید به این که مردم یکدل از یاد نبرند کودکام امروز این حادثه ، مادران و پدران جامعه فردایند و این عزیزان که امروز دچار درد بی والدینی میشوند بر اثراین اتفاق ناگهانی دچار مشکلات مضاعفی میگردند و آن مربوط به وضعیت روحی کودکانیست که ظرف چند ثانیه نه تنها بی خانمان شدند که اعضای خانواده شان را نیز از دست دارند، بعد ازگذشت این سالها و تکرارمشکلات ناشی ازعدم حمایت دولت و حکومت فقط مردم هستند که میتوانند با همکاری و یکدلی زخمهای یکدیگر را ترمیم نمایند و جامعه فردا را بهتر از دیروز بسازند، امید که این مصیبت دیدگان در گذر زمان به خاطرات مبدل نشده بلکه با استمرار یاری و حمایتشان ، بخشی از صدمات مادی و معنویشان را جبران کرده رد پای این ویرانگی را در جامعه انسانی کمرنگ نماییم.

                                                                                              
  الف. شیرازی
پانزدهم اوت 2012

Wednesday, August 8, 2012

‫حجاب در اسلام وقران

تریبون آزاد رهائی زن
حجاب در اسلام وقران: 

امیرعلی امیدی

به مردان با ايمان بگو ديده، فرو نهند و پاکدامنى ورزند که اين براى آنان پاکيزهتر است، زيرا خدا به آنچه مىکنند، آگاه است، تا مردان با کنترل نگاه خود، راه هرگونه تشويق براي عرضه کردن بانوان در جامعه را بندند.
زنان تا هنگامي که شرايط را براي مردان فراهم نکنند و خود را از عرضه شدن به نامحرم دور کنند، از تعرض در امان خواهند بود.(و این به این معناست زن به عنوان یک نوع جنس برای عرضه شدن خارج از تمایلات جنسی‌ زن)
و به زنان با ايمان بگو، ديدگان خود را [از هر نامحرمى] فرو بندند و پاکدامنى ورزند و زيورهاى خود را آشکار نگردانند، مگر آنچه که طبعاً از آن پيداست و بايد روسرى خود را بر سينه خويش [فرو] اندازند.
در سوره احزاب آيه ?? مي خوانيم : اي پيامبر به زنان خود و دختران و زنان مؤمن بگو روسريها و مقنعه هاي خود را بپيچانند . اين جور به عفيفه بودن و شريف بودن شناخته مي شوند ،تا کسي معترض ايشان نشود وايشان را آزار ندهد و خداوند آمرزنده و مهربان است ....(اولا اينکه زنان در امان باشند وبه انها تعارض جنسي نشود هيچ ربطي به حجاب انها ندارد ومشاهده شده بااينکه از هر نظر زنان حجاب را رعايت کرده بودند باز مورد تجاوز جنسي واقع مي شدند نمونه ان در کشور خودمان است که تنها به بهانه ديدن تار مويي دختران وزنان را دستگير کرده وبه زندان مي برند ودر انجا توسط سرداران اسلام که طبق ايه بالا بايد چشم بپوشانند مورد تجاوز قرار مي دهند وهم در صدر اسلام خودشان چهارتا چهارتا زن مي گرفتند حتي از دختر ۹ساله نمي گذشتند ويا زنان شوهر دار که در جنگ ها انها را تصاحب مي کردند اين اسلام واقعي بود واصل انچه امروز مي گذرد در همه کشورهاي اسلامي وزنان را مورد اذيت وازار جنسي قرار مي دهند ربط به خود ان اشخاص وجامعه انجا دارد که تا چه اندازه وحشي وغير انسان باشند ويا نباشند ربط به حجاب ندارد دوم نا محرم يعني چه يعني اينکه فرق نامحرم ومحرم همان ايه کذايي که در بالا گذاشتم است شتر با شتر وسوراخ کردن و... وقتي انرا خواندند بعد حلال است وتا پيش از ان حرام که همانطور که گفتم خودش بزرگترين توهين به زن وهم مرد است اين نوع محرم شدن وازدواج سوم اينکه در کشورهاي مدرن حتي در جاهايي هست که به انها (FKKفرهنگ آزادی بدن ) مي گويند وزنان ومردان وحتي کودکان لخت مادرزاد مي گردند وحتي بازي مي کنند هيچ کس نه نگاه چپ مي کند ونه تعارض جنسي وحتي در قبايلي در امريکاي جنوبي يا استراليا هست که همه لخت مادر زاد مي گردند ونه کسي تجاوز به زني کرده ويا مي کند ونه حتي بدرفتاري ويا اينکه انها را مورد اذيت وازار قرار دهد که مثلا حجاب را رعايت نکرده خير انچه قران احمقانه قرون وسطايي اورده حتي براي خودشان هم درست نبوده چه برسد به مردمان ديگر چرا اينکه گفتم انها مردمي بودند تنها زنها را براي ارضاي جنسي مي خواستند ونگاه انها تنها بر اين مبنا بود پس حتي با اينکه چنين ايه هايي را خودشان نازل مي کردند که به اصطلاح جامعه انها اسلامي باشد ولي عملا با رفتارشان نصبت به زنان عکس ان ايه ها را ثابت کردند که نه تنها براي زنان ارزشي قايل نيستند بلکه تنها براي سواستفاده جنسي به انها نگاه مي کنند حتي اگر هزار بار انها رعايت حجاب اسلامي کنند باز مورد تجاوز واقع خواهند شد وهم اينکه از نظر علمي ثابت شده هرچه مردم در پوشش وحجاب بيشتر خود را بگيرند حرص وطمع وشهوت زيادتر مي شود نه کمتر تا جايي که زنان در انجا بيشتر مورد تجاوز جنسي واقع مي شوند تا کشورهايي که هيچ قيد وبند ومذهب وحجاب ندارند اري اسلام واقعي دين وحشيگري دين تجاوز دين ظلم وستم به مردان ومخصوصا به زنان است که هيچ پايه واساس الهي واسماني در ان واز زميني هم زميني تر است.
امیرعلی امیدی

Wednesday, August 1, 2012

ایران ثروتمند با فرزندانی فقیر

تریبون آزاد رهائی زن
ایران ثروتمند با فرزندانی فقیر
امیرعباس پاکیاری
فقر مانند نیازهای اساسی یک مفهوم پویاست.فقر یکی از بزرګ ترین پدیده های وحشت آفرین معاصر
 است و جلوه های تاثرانګیز فراوانی دارد.
حال ببینیم این پدیده در ایران به عنوان دومین کشور صادرکننده نفت در جهان و با فضای جغرافیایی
 غنی وسرمایه آب شیرین و دریا و دریاچه و سایر معادن وزمین حاصلخیز وبا میراث فرهنګی کهن چه
جایګاهی دارد؟
در حالیکه از نظر درآمد اقتصادی رتبه ایران در جهان بالای یکصد است متاسفانه از نظر رفاه اقتصادی
ایران در میان کشورهای جهان جایګاه ۷۵ را دارد و نرخ تورم نیز در ان ۲ رقمی است.
به دلیل مشکل بیکاری ،تورم و نیز عدم کنترل نقدینګی با وجود منابع عظیمی که در کشور وجود دارد
بیش از ۱۰ میلیون نفر از جمعیت ایران زیر خط فقر مطلق و بیش از ۳۰ میلیون نفر زیر خط فقر نسبی
به سر می برند.با توجه به شکاف شدید طبقاتی حاکم بر جامعه ایران چنګال غول فقر تنها  پیکره نحیف
طبقات پایین جامعه ایران که درصد بزرګی را تشکیل می دهند رامی درد و طبقات مرفه در پناه ثروت
بیکران و اغلب بادآورده خود هیچګونه رنجی را متحمل نمی شوند.جالبتر اینکه در کشوری که دیانت آن
با فقر در ستیز است و فقر را هم خانواده کفر می شمارد و همواره الګوهای دینی آن (پیامبر و امامان )
در سطح  طبقات پایین جامعه می زیسته اند امروزه می بینیم که برعکس  حاکمان نظام مصلحت خود را
 در جهالت و فقر جامعه یافته اند ،چرا که دریافته اند جامعه ای که در آن فقر و فقیر زیاد باشد آنچنان
درګیر مسایل و مشکلات اقتصادی خویش است که تمایل چندانی به حضور در فعالیتهای اجتماعی  و
سیاسی ندارد و اګر هم فرد و قشری از مشکلات معیشتی و صنفی سخنی براند ،سخنش تضعیف نظام
و خیانت به انقلاب تلقی شده و حتی بعضا به دلیل اقدام علیه امنیت روانه زندان هم می شود.
از طرفی خود این حاکمان که خود را جانشین و نماینده پیامبر و امامان  می دانند و انتظار می رود که
 چون ایشان در سطح و همرنګ طبقات پایین جامعه زندګی کنند در صدر مرفه ترین طبقات جامعه جای
ګرفته اند چنانکه تنها ثروت لو رفته مقام معظم رهبری ۳۶ میلیارد دلار!! برآورد شده است یا مثلا اقای
رفسنجانی به عنوان هفتمین ثروتمند جهان مطرح می باشد.در رده های پایینتر نیز به همین ترتیب
 روزانه شاهد موارد متعدد اختلاس ،دزدی و رشوه خواری ،غارت منابع و اموال ملی و استفاده ابزاری
از قدرت توسط مدیران ارشد و سران سپاه ونیروهای انتظامی و....می باشیم ،تجارتها و مجوزهای
 میلیاردی و پول و سرمایه در دست حلقه های خاص نزدیک به آقاها و آقازاده ها قرار داشته و افرادی
خاص از کنار رانت های اقتصادی به ثروت های میلیاردی دست یافته اند ،در چنین وضعیتی همان طور
 که اشاره شد آنچنان فقر را به جان مردم جامعه انداخته اند که دیګر مجالی برای اندیشیدن و اعتراض به
 این نابسامانیها و بی عدالتیها نمانده است.
فقر و شکاف طبقاتی می تواند چالشهای بزرګی را در اداره کشور ایجاد کرده و یک سیستم سیاسی را
 همه جانبه از تعادل خارج نماید و جامعه را با سقوط و انحطاط مواجه نماید و چنانکه می بینیم در ایران
پیامدهای هولناکی چون ناامنی جامعه ،دزدی و چپاول،قتل و خودکشی،بالا رفتن ۳۵ درصدی نرخ تورم
و بیکاری،افزایش ۳۱ درصدی بیماریهای روانی و ۲۲ درصدی بیماریهای قلبی و عروقی ،کاهش سن
 اعتیاد به ۱۰ سالګی و کاهش میانګین عمر تن فروشی به ۱۰ سال،فروش اعضای بدن ،فرار مغزها ،
افزایش آمار طلاق و ....را به دنبال داشته است.
اینها همه کارنامه همان دولتی است که رییسش با شعار آوردن پول نفت بز سر سفره های مردم رییس
 جمهور شده است و تصور می کند که می تواند با تظاهر به دینداری و هاله نور خودش را عین اسلام
معرفی کند و از زیر بار هر مسؤولیتی که برای ایجاد رفاه و عدالت اقتصادی و اجتماعی دارد شانه
 خالی کرده و مردم را برای برآورده شدن نیازهایشان به چاه جمکران و آخرت حواله دهد.
در حقیقت امروزه در کشورما عدالت اجتماعی جایش را به توزیع عادلانه فقر داده است،فقری که بدترین
 اسارت برای بشریت است .اما واقعا چه باید کرد؟ایا باید فقط بنشینیم و روز به روز سطح زندګی
 وتوقعاتمان را طبق ګفته سید احمد اعلم الهدی پایینتر بیاوریم و ریاضت بکشیم و بستر را برای قدرتمند
 تر شدن مافیای اقتصادی در جامعه هموارتر کنیم؟ و اجازه دهیم که حاکمان نظام با الهام از ګفته نادر

 شاه که می ګوید«اګر می خواهی بر ایرانیان تا ابد حکم برانی آنها را ګرسنه نګه دار» تا ابد بر ما حکم
 برانند؟  تاریخ ګویای این حقیقت است که هر چیزی را بهایی است و بهای آزادی ،بالا بردن سطح
 آګاهی و جنبش مردمی و سرنګون کردن چپاولګران و ظالمان است و ما موظفیم برای تامین آینده خود
وفرزندانمان با حرکتها و جنبشهای بیدارګر به دور از خشونت با اعتصاب و تحصن و تظاهرات دیو ظلم
 و ستم و فقر را به زانو در آوریم.
پس به پا خیزیم.
ګوتنبرګ – ۱۱ مرداد ۱۳۹۱